Serveis de gestió integral de l'R+D+i

El nostre objectiu és facilitar a empreses i organismes de recerca l'accés als diferents tipus de finançament de l'R+D, subvencions i ajuts fiscals per tal de millorar la seva competitivitat.


Nosaltres

Sóm una empresa especialitzada en serveis integrals de gestió de l’R+D+i, amb seu als Parcs Científics i Tecnològics de Girona i Lleida.
Oferim un servei integral de gestió de projectes de recerca i innovació i busquem la millor opció per què obtinguin el finançament i ajut fiscal òptims.
A GAINN, a través d’un diagnòstic d’innovació, explorem amb el client noves possibilitats de desenvolupament de projectes i estructurem el seu perfil d’R+D+i.

Missió

La nostra missió és transformar empreses i organismes de recerca en organitzacions altament competitives convertint-nos en aliats estratègics de gestió de l’R+D+i.

Visió

Ser una empresa de referència oferint serveis de gestió de l’R+D+i creant un entorn d’innovació oberta que millori la competitivitat de les organitzacions

Contribució

Aportar una visió global europea als projectes gràcies a:

  • Un domini intern de les competències y la utilització de metodologies exclusives clau per desenvolupar al màxim de l’excel·lència les estratègies i els projectes europeus dels nostres clients.
  • Una organització en xarxa que ens permeti accedir a competències complementaries.


L'equip

Sóm un equip multidisciplinari que ve d'àmbits molt diversos: administració pública, centres d’investigació, universitat i empresa privada. Equip que acumula àmplia experiència en la gestió d’assumptes europeus en àmbits molt diversos.

Per tant, GAINN ofereix una assistència tècnica i assessorament professional als seus clients a partir d’una doble competència:

  • Temàtica: experts en les àrees d’investigació, desenvolupament i innovació i en noves tecnologies de la informació i la comunicació.
  • Funcional: experts en estratègia, gestió, finançament de projectes i valorització de la R+D+i.

GAINN gestiona totes les noves eines incorporades pel sector de les TICs i i forma part de xarxes internacionals integrades per agents especialitzats en cooperació internacional.